Bemiddelen is een vak apart dat op de kruislijn ligt van juridische en psychologische bijstandsverlening. Als bemiddelaar ontmoet je immers mensen op een van de moeilijkste momenten in hun leven in hun vragen over praktisch-juridische regelingen. Als bemiddelaar balanceer je vaak tussen het empathisch aanwezig zijn en het verstrekken van kennis en juridische informatie. 

Vanuit mijn opleiding meen ik aan beide behoeften te kunnen tegemoet komen. Ik studeerde af als psychologe aan de Faculteit Psychologie en Pedagogische wetenschappen in 2006 aan de KULeuven. Nadien verdiepte ik me in de gezondheidspsychologie als doctorandus en tijdens een postdoctorale functie. 

Gedurende mijn postdoctoraat bekwaamde ik me als familiaal bemiddelaar aan de Faculteit Rechten van de KULeuven. 

Ik startte met bemiddelen in 2015 en regelde intussen meer dan 300 echtscheidingen en ouderschapsovereenkomsten.  Ik ben verbonden aan de Scheidingspraktijk en werk eveneens als familiaal bemiddelaar in het CAW van Brussel in het team ‘Scheiding en bemiddeling’. 

Ik durf mezelf omschrijven als een stevige bemiddelaar die ook binnen hoog-conflict situaties de rode draad weet vast te houden. Ik ben communicatief sterk en weet de essentie zo te verwoorden dat beide partijen ze kunnen bevatten. Ik beschik over de vaardigheid om vanuit een complexe en chaotische context duidelijke richtlijnen en heldere doeleinden te destilleren.

Bij mij ben je welkom voor een totaalakkoord op maat dat jou, je ex-partner en jullie kinderen een stevige basis biedt voor de toekomst.