Je kan bij onze praktijk terecht om tot een akkoord te komen ter regeling van alle zaken die te maken hebben met jullie scheiding. 

Of je nu getrouwd bent of niet, bij een echtscheiding of een relatiebreuk moeten er veel zaken geregeld worden. Wij begeleiden alle gesprekken hieromtrent, voorzien jullie van juridisch en fiscaal advies en stellen de nodige wettelijke documenten op. 

Hierbij verliezen wij het emotionele aspect niet uit het oog.  Er kan ruimte gecreĂ«erd worden om dieper in te gaan op emoties. Vooral wanneer deze zo sterk aanwezig zijn dat ze een zakelijk gesprek bemoeilijken.

Het resultaat van het bemiddelingstraject kan in een overeenkomst worden vastgelegd: een overeenkomst echtscheiding in onderlinge toestemming;  een ouderschapsovereenkomst; een vermogensrechtelijke overeenkomst met afspraken over een gemeenschappelijk het onroerend goed; etc. 

Voor partners die een tijdelijke feitelijke scheiding overwegen, kunnen eveneens afspraken op papier worden gezet in afwachting van een definitieve beslissing.